Tejfölös gombás lecsó recept
Hozzávalók:
- 3 közepes db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 dkg kolbász
- 8 közepes db paprika
- 5 közepes db paradicsom
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 20 dkg gomba
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk kevés olajon. Rátesszük a felszeletelt kolbászt, majd a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, és puhára főzzük. Ráöntjük a felvert tojásokat, és 3-4 percig még tovább sütjük, és végül beletesszük a tejfölt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 különleges piskótatekercs, ami nem lekváros
A piskótatekercs az egyik legkedveltebb sütemény, de nem kell mindig a lekv
Tovább olvasom »12 soklapos süti recept karácsonyra
A karácsonyi asztal díszei a soklapos sütik, amelyek rétegeikben rejtik az
Tovább olvasom »12 házi készítésű itóka karácsonyra
A házi készítésű likőrök tökéletes kiegészítői az ünnepi hangulatnak, legye
Tovább olvasom »A karácsony sztárja: A tökéletes hókifli titka
A hókifli az ünnepi időszak egyik legnagyobb klasszikusa, amelynek omlós té
Tovább olvasom »12 mennyei kosárka az ünnepi asztalra
A kosárkák nemcsak a karácsonyi asztal látványos díszei, hanem ellenállhata
Tovább olvasom »Marlenkát az ünnepi asztalra: 10 kipróbált recept, amivel tuti a siker!
A Marlenka az ünnepi asztalok édes királynője, amely minden alkalommal leny
Tovább olvasom »