Tejfölös-diós süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 3 evőkanál méz
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál tejföl
A krémhez:
- 2 nagy tejföl (2x 375g)
- 40 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 3 csomag vaníliacukor
- 1 tortabevonó + 2 kanál étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 lapot sütünk.
A krém hozzávalóit kikeverjük és botmixerrel átturmixoljuk. (nagyon folyós lesz, nem kell megijedni). A kihűlt lapokat megkenjük (kb. 4 levesszedő kanállal kell egy lapra). A tetejét csokimázzal bevonjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap könnyen szeletelhető és nem fog kifolyni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »