Tejfölös-diós süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 50 dkg liszt
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 3 evőkanál méz
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 evőkanál tejföl
A krémhez:
- 2 nagy tejföl (2x 375g)
- 40 dkg darált dió
- 20 dkg porcukor
- 3 csomag vaníliacukor
- 1 tortabevonó + 2 kanál étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 lapot sütünk.
A krém hozzávalóit kikeverjük és botmixerrel átturmixoljuk. (nagyon folyós lesz, nem kell megijedni). A kihűlt lapokat megkenjük (kb. 4 levesszedő kanállal kell egy lapra). A tetejét csokimázzal bevonjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap könnyen szeletelhető és nem fog kifolyni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »