Teasüti linzer recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 8 dkg margarin
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 kávéskanál sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipet só
- lekvár vagy dzsem a töltelékhez
Elkészítése:
Az alapanyagokat (a lekvár kivételével) összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük kb 15 percig.
Ezután lisztezett deszkán kb 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Ha kisütöttük lekvárral töltjük és porcukorral meghintjük. Másnapra a legfinomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









