Teasüti linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 8 dkg margarin
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávéskanál sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipet só
- lekvár vagy dzsem a töltelékhez
Elkészítése:
Az alapanyagokat (a lekvár kivételével) összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük kb 15 percig.
Ezután lisztezett deszkán kb 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Ha kisütöttük lekvárral töltjük és porcukorral meghintjük. Másnapra a legfinomabb.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »