Teasüti linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg porcukor
- 8 dkg margarin
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kávéskanál sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- csipet só
- lekvár vagy dzsem a töltelékhez
Elkészítése:
Az alapanyagokat (a lekvár kivételével) összegyúrjuk és hűtőben pihentetjük kb 15 percig.
Ezután lisztezett deszkán kb 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb 8-10 perc alatt megsütjük.
Ha kisütöttük lekvárral töltjük és porcukorral meghintjük. Másnapra a legfinomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »