Kukoricapelyhes keksz csokidarabokkal recept

Hozzávalók:
- 5 dl liszt (2 csésze)
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 25 dkg vaj
- 2,5 dl cukor (1 csésze)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2,5 dl kukoricapehely (1 csésze)
- ízlés szerint tört mogyoró, mandula, csoki
Elkészítése:
A tojást habosra keverjük a puha vajjal és a cukorral.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a tojásos masszához adjuk. Ezután, már fakanállal belekeverjük a kukoricapelyhet, a durvára darált mogyorót és az apróra vágott csokit.
Kanállal sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk és előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »