Kukoricapelyhes keksz csokidarabokkal recept

Hozzávalók:
- 5 dl liszt (2 csésze)
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 25 dkg vaj
- 2,5 dl cukor (1 csésze)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2,5 dl kukoricapehely (1 csésze)
- ízlés szerint tört mogyoró, mandula, csoki
Elkészítése:
A tojást habosra keverjük a puha vajjal és a cukorral.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a tojásos masszához adjuk. Ezután, már fakanállal belekeverjük a kukoricapelyhet, a durvára darált mogyorót és az apróra vágott csokit.
Kanállal sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk és előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »