Kukoricapelyhes keksz csokidarabokkal recept

Hozzávalók:
- 5 dl liszt (2 csésze)
- 1/2 teáskanál sütőpor
- 25 dkg vaj
- 2,5 dl cukor (1 csésze)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2,5 dl kukoricapehely (1 csésze)
- ízlés szerint tört mogyoró, mandula, csoki
Elkészítése:
A tojást habosra keverjük a puha vajjal és a cukorral.
A lisztet elkeverjük a sütőporral, és a tojásos masszához adjuk. Ezután, már fakanállal belekeverjük a kukoricapelyhet, a durvára darált mogyorót és az apróra vágott csokit.
Kanállal sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk és előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk kihűlni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »