Fenyő recept

Elkészítése:
Lisztet összekeverjük a sütőporral,majd beletesszük a fűszereket,csipetnyi sót,cukrot,tojásokat és a tejet és tésztává gyúrjuk.Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és megsütjük 10-12 perc alatt 180 fokos sütőben.Közben a mázhoz a porcukrot,tojásfehérjét és a citromlevet kikeverjük és zöld színezővel megszínezzük.A kihűlt tészta tetejét a mázba mártjuk és kókuszreszeléket szórunk rá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »