Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fenyő recept

Fenyő
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg liszt
    • 1 cs sütőpor
    • 1 kk őrölt fahéj
    • 1 kk őrölt szegfűszeg
    • 20 dkg cukor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 0,5 dl tej

    Cukormázhoz:

    • 15 dkg porcukor
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
    • 1/2 citrom leve
    • zöld ételszínező
    • kókuszreszelék

    Elkészítése:
    Lisztet összekeverjük a sütőporral,majd beletesszük a fűszereket,csipetnyi sót,cukrot,tojásokat és a tejet és tésztává gyúrjuk.Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és megsütjük 10-12 perc alatt 180 fokos sütőben.Közben a mázhoz a porcukrot,tojásfehérjét és a citromlevet kikeverjük és zöld színezővel megszínezzük.A kihűlt tészta tetejét a mázba mártjuk és kókuszreszeléket szórunk rá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá