Csillag keksz recept
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg vaj vagy margarin
- 1 kávéskanál cukor vagy édesítőszer
- 2 evőkanál tejföl
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a tojást, vajat, cukrot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. A tejfölt fokozatosan adjuk hozzá.
Kinyújtjuk a tésztát 0,5-1 cm vastagra, tetszőleges formával kiszúrjuk és meleg, de nem forró olajban kisütjük. Sütés közben forgatjuk. Figyeljünk rá, mert gyorsan átsül. Porcukorral, édesítővel szórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

