Csillag keksz recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj vagy margarin
- 1 kávéskanál cukor vagy édesítőszer
- 2 evőkanál tejföl
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a tojást, vajat, cukrot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. A tejfölt fokozatosan adjuk hozzá.
Kinyújtjuk a tésztát 0,5-1 cm vastagra, tetszőleges formával kiszúrjuk és meleg, de nem forró olajban kisütjük. Sütés közben forgatjuk. Figyeljünk rá, mert gyorsan átsül. Porcukorral, édesítővel szórva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »