Csillag keksz recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj vagy margarin
- 1 kávéskanál cukor vagy édesítőszer
- 2 evőkanál tejföl
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a tojást, vajat, cukrot és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. A tejfölt fokozatosan adjuk hozzá.
Kinyújtjuk a tésztát 0,5-1 cm vastagra, tetszőleges formával kiszúrjuk és meleg, de nem forró olajban kisütjük. Sütés közben forgatjuk. Figyeljünk rá, mert gyorsan átsül. Porcukorral, édesítővel szórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »