Bécsi csokis keksz recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25dkg vaj vagy margarin
- 12dkg porcukor átszitálva
- 25dkg sima liszt
- 2ek kakaópor
- 3ek kukoricaliszt
- 12dkg étcsokoládé
- porcukor a meghintéshez
Elkészítése:
Keverjünk könnyű, habos krémet a vajból vagy margarinból a cukorral, majd dolgozzuk bele a lisztet, a kakaót meg a kukoricalisztet. Töltsük a masszát nagy csillagcsúccsal ellátott habzsákba és nyomjunk zsírozott tepsire rudakat, kagylókat vagy S betűket. 4-es fokozaton 20-25 percig süssük, majd tortarácson hagyjuk kihűlni. Olvasszuk meg a csokoládét és mártsuk bele félig a megsült kekszet. Sütőpapíron hagyjuk megszáradni.
A csoki nélkül maradt részt szórjuk meg porcukorral
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.