Szőlős süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg cukor
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 20 dkg liszt
- 1 cs sütőpor
A krémhez:
- 450 gramm tejföl
- 3 cs vaníliás cukor
A mázhoz:
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 2 cs kékszőlő ízű Boleró italpor
- 7 dl víz
- 20 dkg cukor
Elkészítése:
A tojássárgákat a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az olajat, a tejet valamint a habbá vert tojásfehérjét és a sütőporral elkevert lisztet. Egy 30 x 30 cm-es gáztepsit kizsírozunk, kilisztezünk, beleöntjük a tésztát majd 20-25 perc alatt megsütjük. A vaníliáscukrot a tejföllel elkeverjük, majd a meleg piskótára kenjük. Ezután elkészítjük a süti mázát: a pudingport a kékszőlő ízű italporral, a cukorral és a vízzel felfőzzük és még melegen egyenletesen a kihűlt piskótára kenjük. (Gyorsan kell dolgozni mert hamar megköt!)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »