Szezámtallér recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 9 dkg szezámmag
- 3 dkg margarin
- 3 dkg barna cukor
- 3 dkg liszt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- csipet só
- olaj a kanálmártogatáshoz
Elkészítése:
Először a szezámmagot pirítjuk meg, kihűtjük. A margarint kézi robotgéppel keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a tojásfehérjét, tovább keverjük, majd hozzáadjuk a csipet sóval elkevert lisztet, legvégül a kihűlt szezámmagot.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a masszából kiskanállal diónyi halmokat rakunk.
Ha ez megvan, beolajozzuk a kiskanalat és ellapítjuk vele a korongokat.
170 fokos sütőben, 10 perc alatt megsütjük.
Nagyon egyszerű és gyors rágcsálni való.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.