Szedermálnás csoda recept

Hozzávalók:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta
- 25 dkg szedermálna
- 2 csomag tejszín ízű pudingpor
- 4 dl habtejszín
- 1 csomag habfix
- 25 dkg mascarpone krémsajt
- 6 dl tej
- 25 dkg porcukor
Elkészítése:
A tejből és a pudingporból sűrű pudingot főzünk, majd félretesszük hűlni. Amíg hűl, a porcukor felével kikeverjük a mascarpone-t. A másik felével habosra verjük a tejszínt és hozzáadjuk a habfixálót.
A pudingot langyosan ráöntjük a piskótára. Elkenjük egyenletesen, majd rákenjük a mascarpone-s krémet és szedermálnával kirakjuk.
Végül rákenjük a tejszínhabot és hűtőben tartjuk kínálásig.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »