Százszorszép sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- sárgabaracklekvár
Diszítéshez
- 0,5 kg marcipán massza
- ételszínezékek
A bevonáshoz
- porcukor
- víz
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd vékonyra kinyújtjuk és szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapíros sütőlapra tesszük, majd 180 fokon megsütjük őket. Amikor megsültek, megvárjuk hogy kihűljenek, majd 1-1 darabot összeragasztunk baracklekvárral.
A porcukrot kikeverjük a vízzel úgy, hogy egy kicsit sűrű masszát kapjunk. Egyenként belemártjuk a megtöltött süteményeket.
Amikor megszárad, akkor marcipán virágokkal díszítjük. A virágot alját egy picit megkenjünk lekvárral, hogy megtapadjon a süteményen.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »