Szalon kifli recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 egyenlő részre osztjuk. Ujjnyi vastagra kinyújtjuk és feltekerjük, mint a rétest. Minden kapott rudat 10-12 részre vágunk és külön-külön kinyújtjuk (ha lehet akkor téglalap alakúra). A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük és megtöltjük vele a tésztát, és kifliket formálunk belőle. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük és még langyosan porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »