Boleró szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
A krém hozzávalói
- fél liter tejföl
- 2 kanál cukor
A tetejére
- 2 csomag mandarinos italpor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 dl víz
- 15 dkg porcukor
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és egy csipet sóval habosra kikeverem. Közben lassan hozzáadom az olajat, a tejet és a sütőporos lisztet. Sütőpapíros sütőlapra teszem és 180 fokon megsütöm. A tepsi mérete: 24x22cm
Amikor a tészta kisült még melegen rákenem a cukros tejfölt és hagyom, hogy a tészta kihűljön.
Elkészítem a krémet:
A vízben a pudingot csomómentesre kikeverem a cukorral és kis lángon az egészet besűrítem. Hozzáadom az italporokat, az egészet langyosra kihűtöm, majd a tejfölös tésztára rásimítom.
Hűtőbe teszem dermedni. Nagyon szépen lehet majd szeletelni.
Bármilyen ízű italporral elkészíthető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »