Boleró szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg liszt
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 2 ek porcukor
Zseléhez:
- 20 dkg cukor
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl víz
- 1 cs boleró italpor
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom és a sárgáját kikeverem a cukorral majd felváltva hozzáadom az étolajat,tejet sütőporos lisztet.Óvatosan hozzákeverem a tojások keményre vert habját.Sütőpapírral bélelt tepsibe 20-30 perc alatt megsütöm.Kihűlt tetejére kenem a cukros tejfölt. 20 dkg cukrot kikeverek 2 cs vaníliás pudingporral és a boleró italporral.Felengedem 7 dl vízzel és megfőzöm.A tejfölös rétegre öntöm és hagyom kihűlni.Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »