Boleró szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg liszt
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 2 ek porcukor
Zseléhez:
- 20 dkg cukor
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl víz
- 1 cs boleró italpor
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom és a sárgáját kikeverem a cukorral majd felváltva hozzáadom az étolajat,tejet sütőporos lisztet.Óvatosan hozzákeverem a tojások keményre vert habját.Sütőpapírral bélelt tepsibe 20-30 perc alatt megsütöm.Kihűlt tetejére kenem a cukros tejfölt. 20 dkg cukrot kikeverek 2 cs vaníliás pudingporral és a boleró italporral.Felengedem 7 dl vízzel és megfőzöm.A tejfölös rétegre öntöm és hagyom kihűlni.Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »