Boleró szelet recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg cukor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg liszt
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 2 ek porcukor
Zseléhez:
- 20 dkg cukor
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl víz
- 1 cs boleró italpor
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom és a sárgáját kikeverem a cukorral majd felváltva hozzáadom az étolajat,tejet sütőporos lisztet.Óvatosan hozzákeverem a tojások keményre vert habját.Sütőpapírral bélelt tepsibe 20-30 perc alatt megsütöm.Kihűlt tetejére kenem a cukros tejfölt. 20 dkg cukrot kikeverek 2 cs vaníliás pudingporral és a boleró italporral.Felengedem 7 dl vízzel és megfőzöm.A tejfölös rétegre öntöm és hagyom kihűlni.Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

