Boleró szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 1 cs sütőpor
- 20 dkg liszt
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 2 ek porcukor
Zseléhez:
- 20 dkg cukor
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 7 dl víz
- 1 cs boleró italpor
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztom és a sárgáját kikeverem a cukorral majd felváltva hozzáadom az étolajat,tejet sütőporos lisztet.Óvatosan hozzákeverem a tojások keményre vert habját.Sütőpapírral bélelt tepsibe 20-30 perc alatt megsütöm.Kihűlt tetejére kenem a cukros tejfölt. 20 dkg cukrot kikeverek 2 cs vaníliás pudingporral és a boleró italporral.Felengedem 7 dl vízzel és megfőzöm.A tejfölös rétegre öntöm és hagyom kihűlni.Kb. 1 óra múlva szeletelhető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »