Sütés nélküli kókuszoskrémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta vagy háztartási keksz
- 1 dl cukrozott tej
- 2 dl tejszín
- 1 csomag kókuszos pudingpor
- 3 dl tej
- 2 dkg porcukor
- 2 kanál cukor
- 25 dkg mascarpone
Elkészítése
A babapiskótát megmártogatjuk tejben, majd egy tepsi aljára tesszük.
A tejszínt a porcukorral felverjük, a pudingot a tejjel és a cukorral felfőzzük, majd kihűtjük. Amikor kihűlt, hozzákeverjük a mascarpone-t és a tejszínhab háromnegyed részét. Ha nem lenne elég kókuszos a krém, keverhetünk bele még kókuszreszeléket.
A lerakott piskótákra krémet kenünk, majd egy újabb réteg babapiskóta kerül rá. Ezt rétegezzük addig, amíg el nem fogynak a hozzávalók, vagy el nem érjük a tepsi tetejét.
Tejszínhabbal díszítjük. Másnap szeletelhető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »