Somlói galuska recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta
- 10 dkg ét tortabevonó
- 1 csomag csokoládés pudingpor
- tej
- cukor
- rumaroma
- tejszínhab
Elkészítése:
6 tojásból piskótát készítünk. Mialatt megsül elkészítjük az öntetet. A pudingot megfőzzük, majd kihűtjük. A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk. Ha megolvadt hozzákeverjük a pudingot és egy kevés rumot vagy rumaromát. Ha túl sűrű tejjel hígíthatjuk. A kihűlt piskótát apró kockákra vágjuk, tálba tesszük, majd leöntjük az öntettel. A tetejére tejszínhabot teszünk. Aki szereti tehet hozzá (rumba áztatott) mazsolát.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »