Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sangria-krémes szelet recept

Sangria-krémes szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    A kakaós piskótához:

    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek cukor
    • 3 evőkanál finomliszt
    • 1 ek cukrozatlan kakaópor
    • 1 kk sütőpor

    A sárga piskótához:

    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek cukor
    • 4 evőkanál finomliszt
    • 1 kk sütőpor

    A sangria krémhez:

    • 6 dl sangria
    • 2 csomag vaníliás pudingpor
    • 10 dkg cukor
    • 12 dkg tejszínhab por
    • 2 dl ásványvíz
    • 20 g zselatin

    Elkészítése:

    A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.

    A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.

    A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.

    A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá