Sangria-krémes szelet recept

Hozzávalók:
A kakaós piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 kk sütőpor
A sárga piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk sütőpor
A sangria krémhez:
- 6 dl sangria
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor
- 12 dkg tejszínhab por
- 2 dl ásványvíz
- 20 g zselatin
Elkészítése:
A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.
A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.
A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.
A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »