Sangria-krémes szelet recept

Hozzávalók:
A kakaós piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 kk sütőpor
A sárga piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk sütőpor
A sangria krémhez:
- 6 dl sangria
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor
- 12 dkg tejszínhab por
- 2 dl ásványvíz
- 20 g zselatin
Elkészítése:
A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.
A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.
A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.
A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »