Sangria-krémes szelet recept
Hozzávalók:
A kakaós piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 kk sütőpor
A sárga piskótához:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek cukor
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk sütőpor
A sangria krémhez:
- 6 dl sangria
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor
- 12 dkg tejszínhab por
- 2 dl ásványvíz
- 20 g zselatin
Elkészítése:
A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.
A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.
A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.
A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

