Sangria-krémes szelet recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A kakaós piskótához:
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 kk sütőpor
A sárga piskótához:
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek cukor
- 4 evőkanál finomliszt
- 1 kk sütőpor
A sangria krémhez:
- 6 dl sangria
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 10 dkg cukor
- 12 dkg tejszínhab por
- 2 dl ásványvíz
- 20 g zselatin
Elkészítése:
A piskótákat kisütjük. A sangriában megfőzzük a pudingokat.
A zselatint elkészítjük az utasitás szerint, a tejszínhabport az ásványvízzel habosra keverjük, közben hozzáadjuk a megolvasztott zselatint.
A habot belekeverjük a kihűlt pudingba, és megkenjük a kakaós lapot.
A porcukrot elkeverjük a sangriával, és lekenjük a kalács tetejét.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.