Sajtos-paradicsomos-mustáros husi recept

Hozzávalók:
- 0.5 kg csontozott sertéskaraj
- só
- bors
- mustár
- vegeta
- majoránna
- egy kis dobozos tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 nagy fej paradicsom
- őrölt paprika
- egy fél konzervnyi kukorica
Elkészítése:
A sertéskarajt felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt összekverjük egy kis majorannával és vegetával és bekenjük vele a husit. Hirtelen átsütjük. Tetejére, szószként tejfölt mustárral összekeverünk, belekeverjük a kukoricát, a vegetát, a majoránnát és egy kis őrölt paprikát ízlés szerint.
Egy tepsibe belerakjuk a hússzeleteket és rárakjuk ezt a szószt. A szósz tetejére cikkre vágott paradicsomot rakunk, majd meghintjük az egészet sajttal.
Tipp:
Saját ötlet és nagyon nagyon finom! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »