Sajtos-paradicsomos-mustáros husi recept

Hozzávalók:
- 0.5 kg csontozott sertéskaraj
- só
- bors
- mustár
- vegeta
- majoránna
- egy kis dobozos tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 nagy fej paradicsom
- őrölt paprika
- egy fél konzervnyi kukorica
Elkészítése:
A sertéskarajt felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt összekverjük egy kis majorannával és vegetával és bekenjük vele a husit. Hirtelen átsütjük. Tetejére, szószként tejfölt mustárral összekeverünk, belekeverjük a kukoricát, a vegetát, a majoránnát és egy kis őrölt paprikát ízlés szerint.
Egy tepsibe belerakjuk a hússzeleteket és rárakjuk ezt a szószt. A szósz tetejére cikkre vágott paradicsomot rakunk, majd meghintjük az egészet sajttal.
Tipp:
Saját ötlet és nagyon nagyon finom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »