Sajtos-paradicsomos-mustáros husi recept

Hozzávalók:
- 0.5 kg csontozott sertéskaraj
- só
- bors
- mustár
- vegeta
- majoránna
- egy kis dobozos tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 nagy fej paradicsom
- őrölt paprika
- egy fél konzervnyi kukorica
Elkészítése:
A sertéskarajt felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt összekverjük egy kis majorannával és vegetával és bekenjük vele a husit. Hirtelen átsütjük. Tetejére, szószként tejfölt mustárral összekeverünk, belekeverjük a kukoricát, a vegetát, a majoránnát és egy kis őrölt paprikát ízlés szerint.
Egy tepsibe belerakjuk a hússzeleteket és rárakjuk ezt a szószt. A szósz tetejére cikkre vágott paradicsomot rakunk, majd meghintjük az egészet sajttal.
Tipp:
Saját ötlet és nagyon nagyon finom! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »