Sajtos-paradicsomos-mustáros husi recept
Hozzávalók:
- 0.5 kg csontozott sertéskaraj
- só
- bors
- mustár
- vegeta
- majoránna
- egy kis dobozos tejföl
- 20 dkg sajt
- 2 nagy fej paradicsom
- őrölt paprika
- egy fél konzervnyi kukorica
Elkészítése:
A sertéskarajt felvágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt összekverjük egy kis majorannával és vegetával és bekenjük vele a husit. Hirtelen átsütjük. Tetejére, szószként tejfölt mustárral összekeverünk, belekeverjük a kukoricát, a vegetát, a majoránnát és egy kis őrölt paprikát ízlés szerint.
Egy tepsibe belerakjuk a hússzeleteket és rárakjuk ezt a szószt. A szósz tetejére cikkre vágott paradicsomot rakunk, majd meghintjük az egészet sajttal.
Tipp:
Saját ötlet és nagyon nagyon finom! :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

