Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rumos-diós piskótatekercs recept

Rumos-diós piskótatekercs
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta
    • 4 dl tej
    • 1 cs. vaniliás pudingpor
    • 15 ek cukor
    • 1/2 dl rum
    • 20 dkg margarin
    • 15 dkg darált dió
    • csokireszelék a tetejére

    Elkészítése:

    8 tojásból piskótát sütünk, még melegen nedves konyharuhában feltekerjük.

    A krémhez a tejből, cukorból és a vaniliás pudingporból pudingot főzünk, hagyjuk kihűlni.

    Ha kihűlt hozzáadjuk a rumot, majd gépi habverővel összedolgozzuk a margarinnal és a darált dióval.

    A kihűlt piskótát kitekerjük, megtöltjük a krém 2/3-ával. A maradék krémmel bevonjuk a süteményt.

    Tetejét díszítjük. Másnap szeleteljük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá