Ribizlis joghurtorta recept

Hozzávalók:
- 5 dl habtejszín
- 1 nagy doboz natúr joghurt
- 10 dkg cukor
- 2 tk vanília aroma
- 1 cs instant zselatin fix
- 1 cs babapiskóta
- 1 dl tej
- 10 dkg ribizli
Elkészítése:
Rétegezzük egy jénai tálba, vagy kapcsos tortaformába a langyos tejbe áztatott babapiskótát. A habtejszínt verjük fel a cukorral, szórjuk bele a zselatint (nem kell melegíteni), majd adjuk hozzá a joghurtot és a vanília aromát.
A krémet öntsük rá a babapiskótára (rétegezhetjük többször is, míg a piskóta el nem fogy), majd szórjuk meg a leszemezett ribizlivel. Pár órára tegyük hűtőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »