Ribizlis joghurtorta recept

Hozzávalók:
- 5 dl habtejszín
- 1 nagy doboz natúr joghurt
- 10 dkg cukor
- 2 tk vanília aroma
- 1 cs instant zselatin fix
- 1 cs babapiskóta
- 1 dl tej
- 10 dkg ribizli
Elkészítése:
Rétegezzük egy jénai tálba, vagy kapcsos tortaformába a langyos tejbe áztatott babapiskótát. A habtejszínt verjük fel a cukorral, szórjuk bele a zselatint (nem kell melegíteni), majd adjuk hozzá a joghurtot és a vanília aromát.
A krémet öntsük rá a babapiskótára (rétegezhetjük többször is, míg a piskóta el nem fogy), majd szórjuk meg a leszemezett ribizlivel. Pár órára tegyük hűtőbe.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »