Részeg Izidor recept

Elkészítése:
A tojás sárgáját a kakaóporral, a porcukorral és a vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Kemény habbá verjük a tojások fehérjét és összekeverjük az előző krémmel. Kivajazott, 20*30 cm-es tepsiben kb 20-25 percig sütjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A krémhez a tojásokat gőz fölött összekeverjük a porcukorral és a kakaóporral és addig verjük habverővel, amíg besűrűsödik. Miután kihűlt összekeverjük a margarinnal.
Ezt a krémet a diós töltelékre kenjük, a sütemény tetejét pedig mazsolával és csokireszelékkel megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »