Részeg Izidor recept
Elkészítése:
A tojás sárgáját a kakaóporral, a porcukorral és a vajjal kikeverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet. Kemény habbá verjük a tojások fehérjét és összekeverjük az előző krémmel. Kivajazott, 20*30 cm-es tepsiben kb 20-25 percig sütjük.
A töltelék hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tészta tetejére kenjük.
A krémhez a tojásokat gőz fölött összekeverjük a porcukorral és a kakaóporral és addig verjük habverővel, amíg besűrűsödik. Miután kihűlt összekeverjük a margarinnal.
Ezt a krémet a diós töltelékre kenjük, a sütemény tetejét pedig mazsolával és csokireszelékkel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


