Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Puncsos szelet recept

Puncsos szelet
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A piskótához: 24×30-as tepsi

    • 10 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 ek kristálycukor
    • 10 ek finom liszt
    • 1 csomag sütőpor

    A krémhez:

    • 2 cs puncs ízű pudingpor
    • 8 dl tej
    • 20 dkg porcukor
    • 25 dkg margarin
    • 5 dkg mazsola
    • 1 üveg rumaroma vagy 0,5 dl rum

    A díszítéshez:

    • tejszínhab
    • reszelt ét csoki

    Előkészítés:A mazsolát beáztatjuk a rumaromába. Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral.

    Elkészítés: A langyosra hűlt pudingot és a mazsolát az aromával együtt lassan a margarinhoz keverjük. A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is kenünk vékonyan a krémből. Tejszínhabbal és a reszelt csokoládéval díszítjük. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá