Puncsos szelet recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
A piskótához: 24×30-as tepsi
- 10 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 ek kristálycukor
- 10 ek finom liszt
- 1 csomag sütőpor
A krémhez:
- 2 cs puncs ízű pudingpor
- 8 dl tej
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 5 dkg mazsola
- 1 üveg rumaroma vagy 0,5 dl rum
A díszítéshez:
- tejszínhab
- reszelt ét csoki
Előkészítés:A mazsolát beáztatjuk a rumaromába. Megsütjük a piskótát, hagyjuk kihűlni. A tejjel, 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral.
Elkészítés: A langyosra hűlt pudingot és a mazsolát az aromával együtt lassan a margarinhoz keverjük. A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is kenünk vékonyan a krémből. Tejszínhabbal és a reszelt csokoládéval díszítjük. Szeletelés előtt tegyük a hűtőbe egy órára.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.