Puha mézeskalács recept

Elkészítése:
A mézet felolvasztjuk, majd összekeverjük a margarinnal, a mézeskalács fűszerkeverékkel és a cukorral. Ha egy kicsit hűlt, belekeverjük a tojásokat, a reszelt narancs héjat és a szódabikarbónás lisztet.
Fél órára hűtőbe tesszük, majd lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
Előmelegített sütőben körülbelül 10 perc alatt készre sütjük. Amikor kihűlt cukormázzal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »