Vizes piskóta recept

Hozzávalók:
- 25 dkg porcukor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db citrom héja és leve
- 20 dkg liszt
- 4 ek forró víz
- 1 cs sütőpor
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral keményre felvertem,hozzáadtam a tojássárgákat,a citrom reszelt héját és levét és a 4 ek forró vizet.
Jól kidolgoztam. A lisztet a sütőporral összekevertem és a masszába óvatosan bele kevertem. Egy 25×39 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem és a tésztamasszát bele öntöttem,elsimítottam. Előmelegített sütőben aranysárgára sütöttem.
Megjegyzés:
A 4 tojásból készült és jól kidolgozott vizes piskóta nyolc tojásból készült rendes piskótának felel meg.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »