Szivárvány szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 9
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál cukor
- 9 evőkanál liszt
- 2 evőkanál kakaópor
- Kevés piros színű aroma vagy málnaszörp
- A lapok közé: baracklekvár
- Bevonáshoz:csoki, étolaj
Elkészítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. Apránként hozzáadjuk a cukrot,majd a tojássárgákat.
Ezután beleszitáljuk a lisztet,amit fakanállal óvatosan beleforgatunk,hogy a hab ne törjön össze.
A masszát 3 részre osztjuk. Az egyiket fehéren hagyjuk, így sütjük meg sütőpapírral bélelt tepsiben.
A következő adaghoz 2 evőkanál kakaóport szitálunk, majd kisütjük.
Az utolsó adaghoz néhány csepp pirosító aromát keverünk, ebből lesz a rózsaszín piskótalap.
Ha kihűlt a 3 különböző színű piskótalap, baracklekvárt kenünk közéjük. A felső lapot csokimázzal kenjük be.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »