Piskóta napraforgó formában recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek liszt
- 6 ek cukor
Töltelék:
- lekvár vagy bármilyen krém
Tetejére:
- felolvasztott csoki
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk. A sárgákat kikeverjük a fele cukorral, a fehérjéhez hozzáadjuk a maradék cukrot és kemény habot verünk belőle. A habhoz felváltva adjuk hozzá a lisztet és a sárgát. Óvatos mozdulatokkal összeforgatjuk. A formákat zsiradékkal kikenjük, liszttel megszórjuk. Kb félig töltjük a formákat és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Amint kisültek hagyjuk kihűlni a formában, majd kiborítjuk belőle. Ketté vágjuk és megtöltjük lekvárral vagy bármilyen krémmel. A tetejét olvasztott csokiba márthatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »