Jászberényi tekercs recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 6 evőkanál porcukor
- 4 evőkanál főzött feketekávé
- 1 evőkanál kakaópor
- 6 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
Krém
- 20 dkg darált dió (kevés tejjel leforrázva)
20 dkg porcukor
20 dkg margarin
Elkészítése:
A tojássárgát habosra keverjük a porcukorral, majd beletesszük a kávét, kakaót, lisztet, sütőport, végül a tojások kemény habját. Megsütjük, és még melegen feltekerjük. A kikevert porcukros margarinhoz hozzákeverjük a leforrázott diót, majd a tésztára kenjük, és felcsavarjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »