Édes ribizlis piskóta recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 ek tejföl
- 30 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 25dkg ribizli (Ha nincs, más gyümölcs is megteszi)
- 2 teás kanál cukor
- 2 teás kanál méz
- 1-2 marék zsemlemorzsa.
Elkészítése:
A megmosott ribizli a cukorral és a mézzel összekeverjük és félretesszük.
A tésztához összekeverjük az egész tojásokat cukorral, citromhéjjal habosra keverjük, utána belekeverjük a 3-4 kanál tejfölt és kakaóport, és a végén összekeverjük a sütőporos lisztel.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és megszórjuk, zsemlemorzsával utána rászórjuk a cukros-mézes ribizlit. Tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »