Édes ribizlis piskóta recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3-4 ek tejföl
- 30 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 cs sütőpor
- 2 ek kakaópor
- 25dkg ribizli (Ha nincs, más gyümölcs is megteszi)
- 2 teás kanál cukor
- 2 teás kanál méz
- 1-2 marék zsemlemorzsa.
Elkészítése:
A megmosott ribizli a cukorral és a mézzel összekeverjük és félretesszük.
A tésztához összekeverjük az egész tojásokat cukorral, citromhéjjal habosra keverjük, utána belekeverjük a 3-4 kanál tejfölt és kakaóport, és a végén összekeverjük a sütőporos lisztel.
A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és megszórjuk, zsemlemorzsával utána rászórjuk a cukros-mézes ribizlit. Tűpróbáig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »