Dupla krémes piskóta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 ek cukor
- 10 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 kanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
Tetejére:
- étcsokoládé vagy étcsokoládés tortabevonó
Elkészítése:
5 tojásból, 5 ek cukorból, 5 ek lisztből és a sütőpor feléből keverjünk egy sima piskóta tésztát, süssük készre. A többi hozzávalóval tegyük ugyanezt, keverjük hozzá a 3 ek kakaóport, süssük meg. Közben 3 dl tejjel keverjük ki a pudingporokat és főzzük meg a pudingokat. Keverjük el a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral majd felezzük meg. Ha kihűlt a puding keverjük egyenként ki a margarinos cukros masszával. Állítsuk össze a sütinket, úgy, hogy piskóta-krém-piskóta-krém-máz. A tetejére tegyük rá az olajban vagy margarinban gőz fölött felolvasztott csokoládét/bevonót.
Nagyon könnyen elkészíthető, és akár tortának is megállja a helyét. Egyszerű, de finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »

