Dupla krémes piskóta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága
Hozzávalók:
Tészta:
- 10 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 ek cukor
- 10 ek liszt
- 1 csomag sütőpor
- 3 kanál kakaópor
Krém:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 6 dl tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag csokis pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
Tetejére:
- étcsokoládé vagy étcsokoládés tortabevonó
Elkészítése:
5 tojásból, 5 ek cukorból, 5 ek lisztből és a sütőpor feléből keverjünk egy sima piskóta tésztát, süssük készre. A többi hozzávalóval tegyük ugyanezt, keverjük hozzá a 3 ek kakaóport, süssük meg. Közben 3 dl tejjel keverjük ki a pudingporokat és főzzük meg a pudingokat. Keverjük el a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral majd felezzük meg. Ha kihűlt a puding keverjük egyenként ki a margarinos cukros masszával. Állítsuk össze a sütinket, úgy, hogy piskóta-krém-piskóta-krém-máz. A tetejére tegyük rá az olajban vagy margarinban gőz fölött felolvasztott csokoládét/bevonót.
Nagyon könnyen elkészíthető, és akár tortának is megállja a helyét. Egyszerű, de finom!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.