Dupla krémes piskóta

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Drága

Hozzávalók:
Tészta:

  • 10 tojás
  • 10 ek cukor
  • 10 ek liszt
  • 1 csomag sütőpor
  • 3 kanál kakaópor

Krém:

  • 25 dkg margarin
  • 20 dkg porcukor
  • 6 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 1 csomag csokis pudingpor
  • 1 csomag vaníliás cukor

Tetejére:

  • étcsokoládé vagy étcsokoládés tortabevonó

Elkészítése:
5 tojásból, 5 ek cukorból, 5 ek lisztből és a sütőpor feléből keverjünk egy sima piskóta tésztát, süssük készre. A többi hozzávalóval tegyük ugyanezt, keverjük hozzá a 3 ek kakaóport, süssük meg. Közben 3 dl tejjel keverjük ki a pudingporokat és főzzük meg a pudingokat. Keverjük el a margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral majd felezzük meg. Ha kihűlt a puding keverjük egyenként ki a margarinos cukros masszával. Állítsuk össze a sütinket, úgy, hogy piskóta-krém-piskóta-krém-máz. A tetejére tegyük rá az olajban vagy margarinban gőz fölött felolvasztott csokoládét/bevonót.
Nagyon könnyen elkészíthető, és akár tortának is megállja a helyét. Egyszerű, de finom!