Citromrolád recept

Hozzávalók:
- piskóta 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból
- 2 citrom
- 25 dkg cukor
- 25 dkg vaj
- fél dl víz
Elkészítése:
Elkészítjük a piskótát. Amíg meleg a tészta azt egy kicsit meglisztezett konyharuhára tesszük és feltekerjük a ruhával együtt. A krémhez a cukrot a vízzel és a citrom kifacsart levével felforraljuk, hozzáadjuk a vajat és azonnal levesszük a tűzről. Félretéve hagyjuk kihűlni, majd habverővel kihabosítjuk, és reszelt citromhéjjal ízesítjük. A kihűlt piskótát megkenjük a töltelékkel és felcsavarjuk. Nem fog eltörni a tészta!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »