Pehely túrós recept
Elkészítése:
Először a tölteléket készítjük el:
A 2 tojássárgát, a túrót, vaníliás cukrot és fél dl tejet összekeverünk, majd kikeverjük a tésztát.
6 tojásfehérjét kemény habbá verünk egy pici sóval és a porcukorral, majd lazán hozzákeverjük a többi hozzávalót.
Morzsával kikent tepsibe öntjük, majd ráöntjük a túrós tölteléket, és villával eligazgatjuk.
Előmelegített sütőben kis lángon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

