Palacsintafánk recept
Hozzávalók:
- 1 bögre gluténmentes liszt (aki nem lisztérzékeny használjon finom lisztet)
- 1 bögre lm tej
- 1 ek barna cukor
- 1 csomag vaniliás cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 tk szódabikarbóna
- 1 csipet só
Elkészítése:
A tejet felforralom a cukorral és a vaníliás cukorral és csipet sóval, majd adagonként hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet és robotgéppel alaposan összekeverem.
Folyamatos keverés mellett egyesével hozzáütöm a tojásokat és így egy palacsintaszerű tésztát kapok.
Egy lábasban olajat forrósítok, evőkanállal adagonként belekanalazom a masszát és mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
Fahéjas és kakaós cukorban megforgatva kinálom!
Jó nassolást!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

