Palacsintafánk recept

Hozzávalók:
- 1 bögre gluténmentes liszt (aki nem lisztérzékeny használjon finom lisztet)
- 1 bögre lm tej
- 1 ek barna cukor
- 1 csomag vaniliás cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk szódabikarbóna
- 1 csipet só
Elkészítése:
A tejet felforralom a cukorral és a vaníliás cukorral és csipet sóval, majd adagonként hozzáadom a szódabikarbónával elkevert lisztet és robotgéppel alaposan összekeverem.
Folyamatos keverés mellett egyesével hozzáütöm a tojásokat és így egy palacsintaszerű tésztát kapok.
Egy lábasban olajat forrósítok, evőkanállal adagonként belekanalazom a masszát és mindkét oldalát szép pirosra sütöm.
Fahéjas és kakaós cukorban megforgatva kinálom!
Jó nassolást!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »