Őszibarack recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg vaj
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
- 20 dkg cukor
- 40-45 dkg liszt
Krémhez:
- 20 dkg vaj
- 20 dkg dió
- 20 dkg cukor
- 1 rum aroma
Díszítéshez:
- kristálycukor
- piros és zöld ételfesték
Elkészítése:
Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit, majd kinyújtjuk. Kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk és a barack formába nyomkodjuk őket, kisütögetjük.
A krém hozzávalóit összeállítjuk.
Ha kisültek a kis barackok, kettő közé krémet kenünk, összerakjuk őket. Megkenjük egyik felüket zöld, másik felüket piros ételfestékkel, kristálycukorba forgatjuk.
Jó pár nappal a kínálás előtt elkészíteni, mert jobban átpuhul a tészta.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »