Nutellás tekercs recept

Hozzávalók:
A piskótához:
- 4 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- 4 evőkanál kristálycukor
- 1 kk sütőpor
A töltelékhez:
- 1 kis üveg nutella
A bevonáshoz:
- 10 dkg tortabevonó
- 1-2 dkg pirított mogyoró
Elkészítése:
A hozzávalókból kikeverjük a piskótának valót, tepsibe sütőpapírt teszünk, majd elkenjük rajta a masszát. Megsütjük világosra 180 fokos légkeverékes sütőben. Majd még melegen átfordítjuk egy deszkára, lehúzzuk róla a papírt, majd fordítva visszatekerjük, és hagyjuk kihűlni.
A Nutellát felbontjuk és a kihűlt piskótát megkenjük vele jó vastagon. Feltekerjük, majd 1 óra hűtés után, csokimázzal bevonjuk, és megszórjuk durvára vágott, pirított mogyoróval.
Megint lehűtjük, majd ferde szeletekre vágva kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »