Nutellás tekercs recept

Hozzávalók:
A piskótához:
- 4 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 evőkanál liszt
- 2 evőkanál étkezési keményítő
- 4 evőkanál kristálycukor
- 1 kk sütőpor
A töltelékhez:
- 1 kis üveg nutella
A bevonáshoz:
- 10 dkg tortabevonó
- 1-2 dkg pirított mogyoró
Elkészítése:
A hozzávalókból kikeverjük a piskótának valót, tepsibe sütőpapírt teszünk, majd elkenjük rajta a masszát. Megsütjük világosra 180 fokos légkeverékes sütőben. Majd még melegen átfordítjuk egy deszkára, lehúzzuk róla a papírt, majd fordítva visszatekerjük, és hagyjuk kihűlni.
A Nutellát felbontjuk és a kihűlt piskótát megkenjük vele jó vastagon. Feltekerjük, majd 1 óra hűtés után, csokimázzal bevonjuk, és megszórjuk durvára vágott, pirított mogyoróval.
Megint lehűtjük, majd ferde szeletekre vágva kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »