Női szeszély recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A puha vajat a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, lisztben elkevert sütőport, majd könnyű tésztává keverjük.
Egy közepes tepsit sütőpapírral bélelünk, majd a tésztát beleöntjük és 180 fokra előmelegített sütőben félig megsütjük.
A forró tésztára rákenjük a dzsemet. A fhérjéket a cukorral, ecettel kemény habbá felverjük és a tésztára simítjuk.
A tepsit visszatoljuk a sütőbe és addig sütjük, míg a hab aranybarna nem lesz. Forró vízbe mártott késsel szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

