Neve nincs süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 20 dkg liszt
- 16 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- csipet só
- 3 ek víz
Töltelékhez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 20 dkg cukor
- 15 dkg darált dió vagy mák
- 4 ek kakaópor
- 1 cs sütőpor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje felverve habnak
Krémhez:
- fél l tej
- 2 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd két egyforma részre osztjuk. Az egyiket kinyújtjuk, egy 20*30 cm-es téglalapra és közepes tepsi hátulján, 180 fokon, 10-15 perc alatt kisütjük
A másik lapot is kinyújtjuk, belehelyezzük a tepsibe és a következő krémet simítjuk rá. A diót/mákot összekeverjük a cukorral, kakaóporral, sütőporral és a tojások sárgájával, majd beleforgatjuk a kemény habot. 160 fokon tűpróbáig sütjük.
A pudingporokat felfőzzük a tejben, a margarint kihabosítjuk a cukorral és a langyosra hűlt pudinghoz dolgozzuk. A krémet rásimítjuk a kihűlt süteményre, majd befedjük a már kisütött lappal.
Porcukorral megszórjuk, és várunk pár órát amíg mehpuhul a felső lap.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »