Narancsos-diós kuglóf recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 dl narancslé
- 5 dkg durvára vágott dió
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 dkg darált dió
- 20 dkg cukor
- 1 dl olaj
- 1 darab narancs
Elkészítése:
A diót összekeverjük a liszttel és a sütőporral.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk az olajat és kihabosítjuk.
Amikor már elég habos a massza, hozzákeverjük a lisztes keveréket és a narancslevet.
Egy folyékony masszát kapunk, amit olajjal kikent, morzsával meghintett kuglófformába öntünk és 170 fokon megsütjük.
Amikor kihűl megszórjuk darált dióval.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »