Narancsos-diós kuglóf recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 dl narancslé
- 5 dkg durvára vágott dió
- 20 dkg liszt
- fél csomag sütőpor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 dkg darált dió
- 20 dkg cukor
- 1 dl olaj
- 1 darab narancs
Elkészítése:
A diót összekeverjük a liszttel és a sütőporral.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk az olajat és kihabosítjuk.
Amikor már elég habos a massza, hozzákeverjük a lisztes keveréket és a narancslevet.
Egy folyékony masszát kapunk, amit olajjal kikent, morzsával meghintett kuglófformába öntünk és 170 fokon megsütjük.
Amikor kihűl megszórjuk darált dióval.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »