Mustáros sertéstarja héjával sült burgonyával recept

Hozzávalók:
- 4 szelet sertéstarja
- 5 ek. magos dejon mustár
- 5 ek. olivaolaj
- só, frissen őrölt fehér bors
- 6 szem krumpli
Elkészítése:
A tarja szeleteket kicsit kiklopfolom, sózom borsozom, majd bekenem a mustárral összekevert olajjal és legalább fél órára beteszem a hűtőbe.
A krumplikat alaposan megmosom, héjával együtt felszeletelem és egy sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, sózom, borsozom, megspriccelem olajjal és a sütőben megsütöm.
A husit, egy vas serpenyőbe hirtelen készre sütöm.
A siker garantált!! :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »