Sajtos muffin recept

Hozzávalók:
- 4 dl tejföl
- 2 csomag sütőpor
- 2 dl étolaj vagy olívaolaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg sajt
- 40 dkg liszt
- 2 nagy burgonya
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- pici ételízesítő
Elkészítése:
Meghámozzuk a burgonyát, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. Megvárjuk, míg kihűl. A sajtot lereszeljük, és így az összes hozzávalót összedolgozzuk. A friss, felaprított petrezselymet a végén tesszük hozzá. A tésztát muffinsütőbe adagoljuk, és 180 fokos előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »