Pudinggal töltött csokis-narancsos muffin recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 15 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 1,5-2 dl tej
- 3 evőkanál házi baracklekvár
- fél csomag sütőpor
- 5 dkg étcsoki
- 5 dkg kakaópor
- mandula aroma
- 1 narancs reszelt héja
- 1 csomag vaníliás cukor
A töltelékhez:
- 6 dl tej
- 1 cs puncs ízű pudingpor
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- vanília aroma
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A csokoládét gőz felett megolvasztjuk, majd összekeverjük a tészta hozzávalóival.
A pudingokat 3-3 dl tejben elkészítem. A vanília pudinghoz én tettem 1 teáskanálnyi vanília aromát.
Ha kihűlt a puding, muffinpapírral kibélelt tepsi mindegyik üregébe egy réteg tésztát teszünk, pudingot kanalazunk a közepére, majd erre még egy tésztaréteg kerül. Előmelegített sütőben megsütöm. (180 fok, 20-25 perc)
A pudingok maradékát robotgéppel összedolgozom, ezzel díszítem a muffinok tetejét.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »