Nektarinos-diós muffin recept
Hozzávalók:
- 250 g liszt
- 225 g cukor
- 2 tk sütőpor
- 140 ml natúr joghurt
- 125 ml olaj
- csipet só
- 2 nagy nektarin
- 3-4 marék aprított, de nem darált dió
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A nektarinokat meghámozzuk, kimagozzuk és kicsi kockákra vágjuk. A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a sóval. A tojást kihabosítjuk az olajjal, a cukorral és a natúr joghurttal. Ehhez a joghurtos tojásos keverékhez adjuk adagonként a lisztes keveréket, csomómentesre dolgozzuk, majd fakanállal a legvégén bele forgatjuk a nektarint és az aprított diónk felét. Papírkapszlival bélelt muffintepsibe töltjük a masszát és a tetejére szórjuk a maradék diót. 180 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sülnek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

