Muffin kicsit másképp recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 3/4 bögre cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre liszt
- fél csomag sütőpor
- vanília vagy vaníliás cukor
A krémhez:
- 15 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- rumos meggy leve
Elkészítés:
A lágy vajat összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat. Kézi habverővel simára keverjük. Apránként hozzáadjuk a lisztet és a sütőport és simára keverjük. Ha szeretnénk egy kis “belevalót”, akkor rumos meggyet tehetünk bele. Papírkapszliba adagoljuk, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A krémhez a lágy vajat a cukor felével habosra keverjük, majd a rumos meggy levével megszínezzük a krémet. Majd hozzáadjuk a cukor másik felét. Habzsákba tesszük és a muffin tetejét díszítjük vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »