Muffin kicsit másképp recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 3/4 bögre cukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre liszt
- fél csomag sütőpor
- vanília vagy vaníliás cukor
A krémhez:
- 15 dkg vaj
- 25 dkg porcukor
- rumos meggy leve
Elkészítés:
A lágy vajat összekeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, majd hozzáadjuk a tojásokat. Kézi habverővel simára keverjük. Apránként hozzáadjuk a lisztet és a sütőport és simára keverjük. Ha szeretnénk egy kis “belevalót”, akkor rumos meggyet tehetünk bele. Papírkapszliba adagoljuk, majd előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. A krémhez a lágy vajat a cukor felével habosra keverjük, majd a rumos meggy levével megszínezzük a krémet. Majd hozzáadjuk a cukor másik felét. Habzsákba tesszük és a muffin tetejét díszítjük vele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »