Meggyes-diós muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
24 db-hoz:
- 200 g vaj
- 200 g cukor
- 4 ek kakaópor
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 350 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 150 g dió
- 0,5 üveg magozott meggybefőtt
Elkészítése:
A tojásokat keverjük jól ki a cukorral és a puha vajjal. A liszthez keverjük hozzá a sütőport és a kakaóport, majd fokozatosan hozzáadva a tojásos-vajas krémhez keverjük simára.
A lecsepegtetett meggyet és a durvára darabolt diót belekeverjük a tésztába. Papírkapszlikba adagoljuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »