Meggyes-diós muffin recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
24 db-hoz:
- 200 g vaj
- 200 g cukor
- 4 ek kakaópor
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 350 g liszt
- 1 csomag sütőpor
- 150 g dió
- 0,5 üveg magozott meggybefőtt
Elkészítése:
A tojásokat keverjük jól ki a cukorral és a puha vajjal. A liszthez keverjük hozzá a sütőport és a kakaóport, majd fokozatosan hozzáadva a tojásos-vajas krémhez keverjük simára.
A lecsepegtetett meggyet és a durvára darabolt diót belekeverjük a tésztába. Papírkapszlikba adagoljuk a tésztát, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
Tűpróbával ellenőrizzük!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.