Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás muffin kecskesajttal recept

Medvehagymás muffin kecskesajttal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 15 levél medvehagyma
    • 10 dkg olajbogyó
    • 25 dkg finomliszt
    • 1 csomag sütőpor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1,5 dl tej
    • 0,5 dl étolaj
    • frissen őrölt színes bors ízlés szerint
    • 10 dkg lágy kecskesajt

    Elkészítése:

    Az olajbogyó levét leszűrjük, a sajtot 24 db kockára vágjuk, a medvehagymát a szárával együtt felaprítjuk.

    A lisztet a sütőporral egy tálban elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást, tejet, olajat, és keverőgéppel alaposan összekeverjük.

    Az olajbogyót és a medvehagymát, valamint a sajt darabolásnál keletkezett törmeléket beleforgatjuk a masszába.

    Muffin sütőbe papírkosarakat helyezünk, és mindegyikbe 1 evőkanál masszát kanalazunk. A közepébe 1 darab sajtot teszünk, majd befedjük egy kanál masszával. A tetejére is elhelyezünk egy darab sajtot, egy picit a masszába nyomva.
    Leheletnyi színes borsot darálunk a tetejére, és 170 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá