Mandulás muffin recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg nádcukor
- 10 dkg hántolt, őrölt mandula
- 2 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl habtejszín
- 1 csomag sütőpor
- a tetejére mandulapehely
Elkészítése: Elkészítés:
A sütőt 200fokra előmelegítjük. A muffin formákat papírral kibéleljük.
A lisztet a sütőporral és a mandulával elkeverjük. A vajat a tojásokkal és a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a lisztes keveréket a tojásos masszához, végül a tejszínt is hozzáadjuk és robotgéppel jól elkeverjük.
A tésztával 2/3 részig megtöltjük a kapszlikat és megszórjuk a mandulapehellyel. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »