Mandulás muffin recept

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg nádcukor
- 10 dkg hántolt, őrölt mandula
- 2 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,5 dl habtejszín
- 1 csomag sütőpor
- a tetejére mandulapehely
Elkészítése: Elkészítés:
A sütőt 200fokra előmelegítjük. A muffin formákat papírral kibéleljük.
A lisztet a sütőporral és a mandulával elkeverjük. A vajat a tojásokkal és a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a lisztes keveréket a tojásos masszához, végül a tejszínt is hozzáadjuk és robotgéppel jól elkeverjük.
A tésztával 2/3 részig megtöltjük a kapszlikat és megszórjuk a mandulapehellyel. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »