Málnás muffin recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 125 g kókuszliszt
- 6 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 250 g fehér joghurt (zsírszegény)
- 1 tk édesítőszer (Stevia)
- 400 g málna (fagyasztott)
- 10 g tortazselé
- 100 ml víz
Elkészítése:
Keverjük össze a kókuszlisztet a tojásokkal, joghurttal és édesítőszerrel majd töltsük meg a muffin-formákat kb. feléig. Előremelegített sütőben 180-200 fokon megsütjük cca 20 perc alatt.
A kész muffinokat (12 db) a formában hagyjuk kihűlni. A fagyasztott málnát a vízzel, egy kevés édesítőszerrel és a tortazselével megfőzzük, majd a kihűlt muffinokra kanalazzuk és megvárjuk míg a zselé megköt.
Tipp:
Egészségesebb változat és mégis finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »


