Goji bogyós muffin recept

Hozzávalók:
- 2 csomag csokis pudingpor
- édesítőszer ízlés szerint
- 1 bögre diótöltelék
- 1 csomag sütőpor
- 1,25 dl olaj
- 2,5 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- goji bogyó ízlés szerint
Elkészítése:
A pudingport, a diótölteléket, az olajat, az édesítőszert, a tojássárgáját, a sütőport és a tejet összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Hozzáadjuk a goji bogyókat is.
A tésztát muffin formákba töltjük, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Liszt és cukormentes, fogyókúrázók is ehetik.
A goji bogyós muffin kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 15 g
Zsír: 33 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »