Goji bogyós muffin recept
Hozzávalók:
- 2 csomag csokis pudingpor
- édesítőszer ízlés szerint
- 1 bögre diótöltelék
- 1 csomag sütőpor
- 1,25 dl olaj
- 2,5 dl tej
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - goji bogyó ízlés szerint
Elkészítése:
A pudingport, a diótölteléket, az olajat, az édesítőszert, a tojássárgáját, a sütőport és a tejet összekeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Hozzáadjuk a goji bogyókat is.
A tésztát muffin formákba töltjük, és 180 fokon kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
Tipp:
Liszt és cukormentes, fogyókúrázók is ehetik.
A goji bogyós muffin kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 15 g
Zsír: 33 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

