Gesztenyés muffin recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 10 dkg étcsokoládé
- 2 bögre gesztenyemassza
- 10 dkg vaj
- 2 ek rum
- 2 ek baracklekvár
- 5 ek cukor
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2,5 ek lisz
- 1 tk sütőpor
- 24 szem magozott meggybefőtt
Elkészítése: A darabokra tört ét csokit gőz fölött felolvasztjuk, majd ha kihűlt robotgéppel összekeverjük a gesztenye masszával, a puha vajjal, a rummal, a lekvárral, a cukorral és a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgájával. a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verünk, a FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérjét és a sütőporos lisztet, óvatosan hozzákeverjük a gesztenye masszához. A muffin papírral kibélelt formába 1-1 kanál masszát teszünk, majd rá 2-2 szem meggyet. A maradék masszával befedjük mindeggyiket. Előmelegített sütőbe kb. 30perc alatt készre sütjük. Díszíthetjük tejszínhabbal, reszelt gesztenyével, és 1-1 szem meggyel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.