Feketeszedres muffin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- csipet só
- 10 dkg marcipán massza
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg liszt
- 2 teáskanál sütőpor
- 4 evőkanál tej
- 25 dkg szeder
- 4 dkg fenyőmag
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- szeder
A szóráshoz:
- porcukor
Elkészítése:
A robotgépünk táljába kimérjük a vajat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a marcipán masszát, majd a gép keverőkanalával jól kikeverjük. Kimérjük a lisztet, a sütőport, hozzáöntjük a korábban kikevert masszához, és sima krémmé keverjük kb 15 perc alatt.
Amint elkészült habkártyával kiszedjük, és kanállal kimérjük az előre odakészített, papírral kibélelt muffin formákba. Szederrel kirakjuk a tetejét, és a fenyőmaggal megszórjuk.
Előmelegített sütőben 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Tipp:
Nagyon finom a tésztája a marcipántól és persze a friss gyümölcs zamatától.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »